Kommande helg, 28/2 – 1/3, kommer jag att göra ett gästspel på landets enda fasta scen för magishower, nöjesrestaurangen Magic Bar. Jag kommer inte vara där ensam dock. Förutom den unge illusionisten Alex Vasilio, så kommer jag även jobba med min vän Tom Stone. Lustigt nog – trots att vi jobbar väldigt ofta tillsammans med att skapa texter, nummer, kortfilmer och allt möjligt, så är det väldigt sällsynt att vi uppträder tillsammans eller ens på samma scener. Så det kommer bli ett sällsynt nöje på många sätt!

Faktum är att jag faktiskt är lite nervös inför helgen. Det senaste året jag och Tom jobbat ganska mycket med att uppdatera trollerinumren i mina shower, så det mesta jag kommer framföra till helgen är sprillans nytt och jag har nästan inga gamla ”säkra kort” att luta mig emot. Det är dock värt risktagandet för de nya ”korten” är, om uttrycket ursäktas, svinbra!

Så om du kommer att vara i närheten av Karlaplan 6 på Fredag eller Lördag, så boka ett bord på Magic Bar eller bara kom som bargäst. Det är bara två dagar vi kör!