Showpaket med komiker

Håkan Berg Show är en total upplevelse med underhållning i högt tempo och med kvalitet in i minsta detalj. Tillsammans med sin musiker och sidekick Micke Svahn charmar Håkan Berg publiken med en humoristisk och musikalisk resa där du får uppleva underhållning på helt nya sätt.

Showkomiker

På scenen förvandlas Håkan Berg till en fullfjädrad entertainer som rör sig obehindrat mellan trolleri, sångnummer och komiska situationer. Addera en touch av oväntade vändningar samt massor av humor och du börjar förstå varför showen har beskrivits som ”sanslös och helt underbar”.

Både press och publik har liknat Håkan Bergs humorstil på scenen med giganter som John Cleese, Rowan Atkinson och Tommy Cooper. Håkan blandar galna skämt och obegriplig magi med oemotståndliga karaktärer, och levererar samtidigt odödliga klassiker ur sin stora sångrepertoar på ett sätt som sprider värme och omtanke i publiken.

Show - Håkan Berg med ros

 

Stående Ovationer

Se Håkan Berg charma och locka både publik och domare till gapskratt och stående ovationer i Talang 2011 på TV4.

Visa på YouTube »

”Publiken skriker bokstavligen av skratt”
Göteborgs-Posten, test
”Som en manisk Basil Fawlty och en förvillad Mr. Bean i en person”
Nerikes Allehanda
”Modern komiker med egen stil, nervig känslig …”
Expressen
”En komiker-talang”
Göteborgs-Posten
”Han är så hopplös att man blir matt. Så sanslös och helt underbar”
Ystad Allehanda
”Gränslösheten, som hos en Groucho Marx eller en Tommy Cooper”
Dagens Nyheter
”Rent genialt”
Trelleborgs Allehanda
Håkan Berg Show banner

Showpaket

Håkan Berg Show passar de flesta sammanhang, från stora event till mindre och intimare evenemang och kan enkelt anpassas efter forum, utrymme och syfte. Föreställningen är designad för att ge publiken en maximal upplevelse med en unik kombination av humor, värme, musik och magi.
Håkan Berg Show kan bokas som tre olika paket: Silver, Guld och Platina. Alla showpaket kan genomföras på svenska eller engelska och inkluderar all planering och teknik som krävs för att garantera en succéföreställning.

paket-silver

Anpassat för 25–500 personer
One Man Show
Håkan Berg One Man Show är fylld med humor, musik och magi, och är upplagd som en After Dinner-show som går utmärkt att kombinera med en bokning av Kent Izaksson™ som tidigare inslag under dagen.

paket-silver

Anpassat för 50–1000 personer
The Best Of-show
En The Best Of-show med Håkan Berg och Micke Svahn fylld av  humor, musik och magi. Showen är upplagd som en After Dinner-föreställning (55 min) men kan även delas upp i akter mellan rätter/programpunkter för att skapa dynamik.

paket-silver

Anpassat för 50–1000 personer
The Best Of-show
Inklusive gästartist
Platinapaketet innehåller förutom Håkan och Mickes The Best Of-show även en gästartist av rang. Val av gästartist sker med inriktning på Sveriges väletablerade kvinnliga solister och ger föreställningen ytterligare en dimension.