Showproduktion

Professionell planering och rätt förutsättningar Inget bra event utan bra planering med rätt personal och teknik för ljud och ljus. Med lång erfarenhet av att producera våra egna event erbjuder vi nu även professionella teknik- och produktionstjänster åt andra. Låt oss hålla i planering och teknik, och njut sen bara av showen!

All-inclusive!

När du bokar en show från Håkan Berg ingår allt som behövs för att garantera ett bra resultat. Alla inblandade har lång erfarenhet och showen i sig är välplanerad och ordentligt testkörd, där inget lämnats åt slumpen trots sin spontana känsla. Tillsammans med kunden kan showen självklart anpassas efter de förutsättningar som råder för varje enskilt event, och samtidigt ser vi över körschemat och ser till att showpunkterna på bästa vis vävs samman med övriga programpunkter. Och genom att se till att rätt teknik och personal finns på plats garanterar vi att showen genomgående håller den höga professionella nivå kunden förtjänar.

showproduktion-blueprints
showproduktion-directors-chair

Showplanering

Showerna är väl planerade och injusterade, men vi stämmer alltid av med kund för att se om något kan behöva anpassas för varje enskilt event. Önskas större fokus på komik? Eller vill ni kanske ha extra mycket musik och festlig stämning? Kanske en pianobar till mingel och drinkar? Eller påannonsering av middagstalare? Vi har stor vana av showproduktion och producerar nu även andras event.

Körschema

Det är inte bara själva showinslagen som mår bra av produktion, planering och avstämning av händelseförlopp och timing. Hela eventet kan må bra av samma behandling, så att övriga programpunkter och showinslagen kompletterar och förstärker varandra. Anpassa showen efter schemat, eller schemat efter showen? Vi ser till att allt slutar väl.

showproduktion-checklista
showproduktion-utrustning

Teknik

Olika lokaler och event har olika tekniska förutsättningar. Ibland finns allt som behövs redan på plats, och ibland behöver all teknik ordnas eller kompletteras. Vi stämmer av och ser till att förutsättningarna är goda nog för ett lyckat resultat, och erbjuder även tekniska tjänster för andra event än våra egna.

Vissa garanterar pengarna tillbaka om du inte blir nöjd – våra 20 års erfarenhet garanterar att du blir nöjd!
Vi vet att att erfarenhet och kunnighet är den bästa garantin. Tillsammans går vi igenom varje aspekt av varje event och ordnar allt till det bästa.
Vi anpassar showen efter eventet men också eventet efter showen för att optimera effekt och upplevelse. Vi ser till att rätt teknik och rätt
förutsättningar finns på plats, att planeringen håller och att allt flyter på smidigt och bra från början till slut. Vi levererar!