Konferencier & Inspiratör

Allvar eller humor – varför välja? Förutom att göra shower och ge föreläsningar så lättar Håkan även upp seriösa företagsevent med humor, och som konferencier eller inspiratör passar han in bland ett brett utbud av situationer och event. Håkan Berg är också en av initiativtagarna till helhetskonceptet Inspero.

Konferencier/moderator

Som konferencier eller moderator handlar det om att göra showen utan att vara showen – det som är bäst för att alla delar ska samspela på bästa sätt! Låt Håkan vara motorn som driver, tar upp tempot eller växlar där det behövs, bromsar upp och ställer de frågor som skapar intresse och framhäver den röda tråden! När så passar kan humorn vara en tillgång, men aldrig på ett vis som stjäl fokus från det som verkligen ska kommuniceras – det handlar om att vara närvarande, engagerad, spontan och genuint intresserad snarare än att leverera inövade oneliners!

konferencier, podium
Lås upp dina drömmar

Följ din dröm

Håkan Berg håller även den inspirerande föreläsningen Följ din dröm. Den handlar om att vårda sina drömmar, att måna om hoppet, att våga, att göra slag i saken och att utmana förutfattade meningar – inte minst sina egna – och vägen dit. Många spenderar mer tid på att planera semestern än att planera sina liv. Klivet från dröm till verklighet måste inte vara så långt som det kanske kan te sig, och även små drömmar kan låsa upp en större framtid.

Eventproduktion

Tillsammans med inspiratören Stig-Arne Bäckman har Håkan Berg skapat eventet Inspero med gäster som topp-politikern Margot Wallström och artisterna Shirley Clamp och Martin Stenmarck. Eventet är en unikt paketerad helhetsupplevelse som blandar allvar med humor och underhållning. Läs mer på Inspero.nu »

Inspero föreläsning och show för företagsevent