Håkan Berg startade sin artistiska karriär i unga år. Att stå i strålkastarljuset kändes helt naturligt och från att ha varit klassens clown under sin skolgång började han som tonåring bredda sin humortalang med trolleri. Han flyttade redan som 18-åring till Stockholm för att läsa vid Calle Flygare Teaterskola och det dröjde inte länge innan Håkan, som den yngsta någonsin, fick jobb som komiker och trollkarl på nöjeskrogen Wallmans Salonger.

Håkan blev snabbt ett mycket uppskattat inslag i showerna och hade redan som 20-åring gjort fler än 600 bejublade föreställningar. Med en enorm showrutin i ryggen gick han sedan vidare mot nya mål och har under de senaste 15 åren hunnit med bland annat showturné tillsammans med Martin Stenmarck, flera TV-framträdanden, barnprogram, hundratals företagsuppdrag samt ett flertal egna showproduktioner.

Håkan har genom åren inte bara utvecklat en utan flera av sina talanger och skapat en showföreställning där han blandar humor, musik och magi på sitt eget speciella sätt. Ett sätt som inte bara gör honom till en unik artist utan till en helt unik enmansshow. Nu är Håkan Berg redo att leverera sin bästa show hittills.
Mer på +