Håkan ger en ny föreställning på det anrika Magic Castle i Hollywood. ”The Castle”, som det benämns i artistvärlden, har varit favoritscenen för de allra största namnen i branschen och att bli bokad där anses vara en mycket viktig milstolpe på vägen till en internationell karriär.

Håkan gjorde sjutton framträdanden på Magic Castles största scen under våren 2016. De övriga som medverkade i Håkans föreställning var Tom Stone och Axel Adler som även de har unika och nyskapande akter som fått uppskattning runtom i världen. Trion fick lysande kritik och stående ovationer på samtliga sjutton föreställningar som gjordes!

Håkan Berg i smoking

Efter den sista föreställningen var det dags att gå på den röda mattan, eftersom vistelsen sammanföll med den stora ”AMA Awards Show” där The Academy of Magical Arts har sin berömda årliga prisutdelning. Det främsta skälet till att gå på galan var att trion hade lite ”inside knowledge” om vilka som hade nominerats till ett av de tyngsta priserna för året. Håkan och Axel skrek rakt ut när vännen Tom Stone nämndes som mottagare av det prestigefulla priset ”Creative Fellowship”.

Nu är tjugo nya föreställningar bokade med start i Februari 2018.

De är helt fantastiskt kul att uppträda på denna historiska scen och att det dessutom är i Hollywood gör ju det enklare att pricka av några fler mål i karriären.

Vi kommer garanterat även denna resa få starka och viktiga minnen med oss hem från Hollywood!