För många företag är det en stående tradition att gå ut för att äta julbord med anställda, kollegor och kunder. Stora bufféer med smårätter, julmusik i öronen och julpynt överallt. Men ibland vill man kanske ha andra alternativ, och i December är det inte så enkelt att finna en julfri kombination av middag och underhållning.

Inget fel på julbordet men när det gäller företag med stort kundnätverk, så är det inte ovanligt att både företagare och kund har ätit 4-5 julbord innan December ens har börjat och när den riktiga dopparedagen står för dörren är aptiten inte lika stor. Och i vissa multikulturella företag är det inte ovanligt att många inte ens firar jul.

Eller man kan i vissa fall vara besviken på att kvalitén inte motsvara vad man betalar för. Det kan finnas många skäl till att man vill slippa julbord som aktivitet en gång och kanske finna ett annat eller bättre alternativ.

Insperos Magisk Onsdag i December är i så fall ett perfekt alternativ till företagseventet eller julfesten i Stockholm. Inget julbord, ingen julshow, utan en god middag med en rolig, underhållande och magisk show!

Samt att det är ett alternativ som funkar oavsett gruppens storlek. Är ni två på företaget eller två hundra spelar ingen roll då upplevelsen och showen är gjord för att fylla hela rummet med skratt fascination och musik som faller det flesta i smaken.

Vi ser fram emot en strålande jul med lagom mycket julbord och julmagi utan enform!