Om du, eller nån du känner, söker jobb eller på annat sätt behöver bättra på CV1 med ett rekommendationsbrev, så har bistår framgångskonsulten Kent Izaksson med en skämtsam lösning som du kan använda dig av:

  • Kent Izakssons
    Rekommendationsbrev

 

Om du fyller i namnet ovanför och klickar på knappen så skapas ett automatiskt genererat rekommendationsbrev. Illustrationen nedanför förklarar proceduren.

Rekommendationsbrev
  1. Här skrivs namnet på den som behöver få en rekommendation.
  2. Klicka på knappen för att skapa rekommendationsbrevet.
  1. Efter du tryckt på knappen, så transporteras du genast till den genererade sidan. Webbadressen kan du sprida till vänner. Egentligen är det webbadressen som skapar sidan, så om du skriver ett annat namn här så blir det automatiskt ett nytt brev. Dvs. inga uppgifter sparas i nån databas utan allt skapas utifrån de två sista orden i webbadressen.
  2. Detta är den genererade rekommendationstexten, där vissa stycken är väljs via slumpgenerator, medan namnet kopieras från sidans webbadress.
  3. Här kan du ”gilla” rekommendationsbrevet på Facebook eller Google+. Om du har konto på Flattr, så kan du även göra en mikrodonation för att bjuda våra programmerare på en fika så de uppmuntras att göra fler hyss i den här stilen. 🙂

Skoja gärna med dina vänner och dina närstående genom att sprida dessa skämtbrev! Perfekt när ditt syskon eller din vän ska söka jobb.


  1. Curriculum Vitae = en sammanställning av kunskaper, erfarenheter och färdigheter.